Styremedlem

Maria Fernandez Torp

Jeg er 48 år, bor på Saltrød og har tre barn. Jeg er utdannet hjelpepleier og jobber på Margaretestiftelsen i Arendal kommune hvor jeg også er plasstillitsvalgt. Jeg kommer opprinnelig fra Bolivia hvor jeg har jobbet som leder for et krisesenter for unge mødre. Jeg kom til Norge i 1997 og har siden 2010 vært bosatt i Arendal kommune.

Maria Fernandez Torp

MITT ENGASJEMENT Jeg interesserer meg spesielt for helsesektoren og jeg mener at alle har rett til å bli behandlet med respekt og verdighet uansett alder og sykdomsbilde. Vi står foran store oppgaver innen helsesektoren i Arendal de nærmeste årene, noe som vil kreve mye av oss alle. Jeg har engasjert meg i politikken for å bidra til å løse disse utfordringene. Som lokalpolitiker vil jeg gjerne påvirke helse- og sosialpolitikken og ikke minst bidra til en verdig eldrepolitikk hvor vi bla kan få bygget flere sykehjem. 

MINE HJERTESAKER Jeg engasjerer meg sterkt for integrering av mennesker med minoritetsbakgrunn. Mange innvandre er ressurssterke og har kunnskap og livserfaring som vi i større grad må nyttiggjøre oss i samfunnet. Vi er heldige som har en godt utbygd velferdsstat i Norge. Men vi kan ikke ta velferdsstaten som en selvfølgelige, den må stadig beskyttes og videreutvikles. Gjennom et aktivt engasjement i lokalpolitikken håper jeg å kunne bidra til dette slik at min familie og alle andre fortsatt skal kunne leve i et fritt og demokratisk land.