Medlemsansvarlig

Steinar Ostermann

Steinar er vararepresentant til bystyret i Arendal og styremedlem i Eydehavn og Saltrød arbeiderlag.

Steinar Ostermann

Steinar er født i 1954 og oppvokst i Stavanger, og har siden 1982 vært bosatt i Arendal. Han er aktiv medlem og tidligere leder av Eydehavn og Saltrød arbeiderlag og er pensjonert fra jobb som informasjonssjef og pressetalsmann i Telenor.

MITT ENGASJEMENT- Mitt politiske engasjement startet for alvor for da jeg ble pensjonist. Jeg er opptatt av å kunne bidra til å kommunisere vårt verdigrunnlag og våre politiske saker til et bredt publikum, både lokalt og regionalt. I tillegg til å være aktivt medlem i Eydehavn og Saltrød lokallag har jeg fått delta i flere lokale politiske fora, herunder styret i Arendal Arbeiderparti, Representantskapet, det lokale programutvalget, medieutvalget og valgkamputvalget.

MINE HJERTESAKER Som lokal- og evt. regionalpolitiker vil jeg kjempe for like muligheter til alle og at Agder skal få sin rettmessige del av den optimismen som nå råder bl.a. med satsting på en ny, bærekraftig industri med utsikter til flere arbeidsplasser i vår kommune og vår landsdel.

Steinar er utdannet cand. Mag. fra Universitetet i Bergen med fagkretsen norsk, engelsk og historie. I sin yrkeskarriere har han i all hovedsak jobbet med kommunikasjon, først som programsekretær ved NRK Rogaland og NRK Sørlandet, senere som kommunikasjonsrådgiver i Aust-Agder fylkeskommune og endelig som informasjonssjef og pressetalsmann i Telenor.