Åpent folkemøte tirsdag 7. juni kl. 19:00 i Folkets Hus, Eydehavn

INVITASJON TIL ÅPENT FOLKEMØTE Eydehavn og Saltrød Arbeiderlag inviterer til åpent folkemøte tirsdag 7. juni 2022 kl. 19:00 på Folkets Hus, Eydehavn.

På dette møtet ønsker vi å få innspill til vårt nye kommuneprogram for perioden 2023 – 2027. Hvilke saker er viktige for deg? Hvilke saker bør vi ha ekstra fokus på i vår del av kommunen? Hvordan kan vi best legge forholdene til rette for en ny, grønn industrietablering?  Dette er blant spørsmålene vi vil stille på folkemøtet der vi ønsker innspill til lokale saker som skal prege vårt lokale program i neste periode. Og alle er velkomne til å si sin mening, både medlemmer og ikke medlemmer. 

Her er noen av de temaene vi ønsker innspill på: Fremtidig boligbygging. Utvikling av Arendal Havn, Eydehavn Tilrettelegge for ny næring - Batteri og teknologi Distriktspolitikk – utvikling av Saltrød bydel. Boplikt Skolepolitikk – desentralisering viktig. Natur og miljø Kulturminnevern Kultur og idrett Videreutvikling av Sørlandet Sykehus, Arendal. Mulige innspill til fylkesprogram. Andre saker du er opptatt av.

Det blir en enkel bevertning.

Håper du har tid og anledning til å delta på møtet. Din mening er viktig for oss.

Vel møtt til folkemøte i Folkets Hus tirsdag 7. juni 2022 kl. 19:00 

Mvh Steinar Ostermann Leder for Eydehavn og Saltrød Arbeiderlag